Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Maandelijkse muze met Angie Menze

Monthly Muse with Angie Menze
angie menze

Maandelijkse muze met Angie Menze

Angie,

Je bent gekozen om deze maand te zijn Muse-functie Omdat we respecteren en houden van wat je doet, wat je creëert en waar je voor staat. We proberen een verscheidenheid aan verschillende vrouwen met verschillende achtergronden, geografische locaties en mediums te behandelen. Laten we wat dieper ingaan op meer over jou, zodat we je pracht kunnen delen met onze kleine maar toegewijde, kleine clan.

AF: Waar wonen? Hoe lang woon je daar, en waarom ben je hier gekomen als het niet je geboorteplaats is.

AM: Ik ben geboren en getogen in Las Vegas, ik ben op 20-jarige leeftijd naar Los Angeles verhuisd. Ik ben ongeveer twee jaar geleden teruggekeerd naar LA en nu reis ik momenteel heen en weer voor werk.

AF: Wat is een van je favoriete dingen om te doen in jouw stad die door anderen schromelijk wordt onderschat?

AM: WANDELEN! De buitenwijken van Las Vegas en het woestijnlandschap zijn over het algemeen super onderschat. Ik vind het leuk om de stilte in de woestijn te vinden-die je normaal gesproken niet met Vegas zou associëren.
AF: Beschouw je jezelf als een artiest, en zo niet, hoe definieer je jezelf?
AM: Absoluut, dat doe ik. Ik ben een kunstenaar. Toen ik op 18-jarige leeftijd met modellenwerk begon, veranderde dit, ik ben niet 'kunstzinnig' geworden. Maar ik ben gaan ontdekken dat het de beste manier is om mezelf en authenticiteit uit te drukken door middel van kunst-iets wat ik zo lang heb verborgen.
AF: Heb je eerder iets anders geprobeerd? Als je nee zei tegen de laatste vraag, is er dan iets dat je als artistiek beschouwt op het gebied waarin je nu bestaat? Is het een zwakte of kracht van je?
AM: Mijn brug naar fotografie was toen ik 18 was en voor het eerst begon met modellenwerk, ik modelleerde van 18-25 jaar. Ik begon aan het einde van mijn modellencarrière zelfportretten te maken, wat me leidde tot portretten en fotograferen. Ik was ook aan het daten met iemand die fotograaf was, en hij moedigde me aan om door te gaan en het na te streven.
AF: Iets meer over ons, we zijn een Italiaans-Amerikaans erfgoedmerk, voor ons speelt identiteit een grote rol in het werk dat we doen en de kunst die we creëren. Ben je op een of andere manier verbonden met je erfgoed, en zo niet, wat speelt een rol in de manier waarop je in de wereld bestaat?
AM: Voor mij speelt cultuur geen rol in de manier waarop ik mezelf identificeer. Identiteit gaat voor mij meer over gevoel en emotie, dus pendelen met de natuur, een simpele wandeling door de buurt maken, praten met planten/bloemen. Self talk is ook enorm voor mij als een natuurlijke introvert, aanwezig en bewust mogelijk zijn. Streven ernaar om constant nieuwsgierig en niet oordelend te blijven.

AF: Terug naar mode! Heb je er altijd oog voor gehad? Wanneer denk je dat je bij wijze van spreken je stijl hebt bereikt?

AM: Opnieuw rond de leeftijd van 23 toen ik begon met het fotograferen van mode. Ik wilde altijd al een fotomodel worden, maar voelde dat ik meer in commerciële modellen paste en dat was niet wat ik wilde.
AF: We horen graag waar je nu naar luistert, kun je een paar nummers met ons delen? We maken een keer per maand een Spotify-afspeellijst en willen daar graag je favorieten toevoegen! Elk genre/gebied zal het doen ..
AM: Ik zou zeggen: check out, To me- by Her. Ook Good & genoeg-Alex Isley, Masego, Jack dineren.
AF: Voor degenen onder jullie die deze beelden van Angie niet kennen, zullen worden opgenomen door ontwerper Annie Firmi op een kleine essentiële filmcamera, we zullen Angie opnemen in enkele van onze recente releases. Angie, kun je ons vertellen wat je vandaag draagt voor dit interview?
AM: Ik draag de Rococo-blouse en de Lolita-hotpants, ik wilde iets vrouwelijks en zachts dragen dat de Serpenti-sfeer omvat.
AF: Angie, waar kunnen lezers meer van uw werk vinden?!
AM: bekijk Angiemenze. co M
Recent Work by Angie Menze
AF: Veel van het ontwerpwerk dat we doen, heeft een fantasie-achtig aspect, misschien omdat ik zelf een eeuwige dromer ben. Als je op dit moment naar waar ook ter wereld zou kunnen vluchten, zonder enige beperkingen, waar zou je dan heen gaan en waarom? Wat laat deze plek je voelen en inspireert het je tot actie van welke aard dan ook?
AM: Voor mij heb ik altijd al naar Thailand willen gaan om op het strand te gaan mediteren. Ik vind veel van mijn inspiratie uit zelfzorg en verkenning. De tweede plaats zou ook Tibet zijn, ik zou Boeddha graag zelf ontmoeten voordat hij sterft.
AF: Ten slotte, met Covid 19 aan de gang, kun je iets met ons delen over je ervaring en wat het jaar van de tijd in quarantaine je heeft doen beseffen/veranderen/groeien/evolueren?
AM: Het heeft me geïnspireerd en mijn focus geheroriënteerd, wat absoluut noodzakelijk was voor mijn groei en voor mijn carrière. De tijd hebben om dingen opnieuw te evalueren, gaf me een nieuw perspectief.
AF: Wat waren enkele van je carrièredoelen aan het begin van dit jaar voor jezelf, en heb je ze bereikt?
AM: Ja! Een van mijn doelen is om meer gepubliceerd te worden, en tot op heden denk ik dat ik de afgelopen 12 maanden tien keer ben gepubliceerd door tijdschriften als Nude Mag en Dreamingless.
Heel erg bedankt dat je wat tijd met ons hebt doorgebracht Angie. Je bent onze voor altijd muze, en we zijn zo dankbaar dat we vrouwen zoals jij kennen.
Angie Menze
Ik: @ Angiemenze

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Read more

Where the Wild Things Go

Waar de wilde dingen naartoe gaan

Een uitgebreide blik op de visie achter onze Spring Summer 20 '-collectie, "The Desert Collection". We hebben een video gemaakt die alle romantische en etherische gevoelens van onze nieuwste lanc...

Meer informatie
Salina Larsen poses in front of some of her artwork
Collaboration

Slangen x Salina Larsen

Introductie van onze eerste samenwerking, ooit. Salina zag hieronder een aantal van haar kunstwerken hangen. Shop de samenwerking van 12/10. Zoek naar de Salina-trui en de boerenmarkt. ...

Meer informatie